SPEISEKARTE (DE)
GETRÄNKE
WARM (einfach/doppelt)
Americano - / 3.0
Espresso 2.5 / 2.9
Espresso Macchiato 2.8 / 3.2
Cortado 3.5 / 3.9
Cappuccino 3.6 / 4.0
Latte 3.9 / 4.3
Flat White - / 3.9
Filter Kaffee 3.0
Chai Latte 4.0
Heiße Schokolade 4.2
Hafermilch 0.2
Companion Tea 3.7
KALT
Iced Coffee 3.3
Iced Latte 4.2
Iced Cappuccino 3.9
Iced Flat White 4.2
Wasser 0.2 / 0.3 2.5 / 3.0
Rhabarberschorle 0.2 / 0.3 3.4 / 3.8
Apfelschorle 0.2 / 0.3 3.4 / 3.8
Frisch gepresster Orangensaft 4.0
SPEISEN
HERZHAFT
Getoastetes Croissant 6.5
getoastetes Croissant mit Cheddar und hausgemachtem Tomatenchutney
Eggs on Toast 8.5
zwei pochierte Bio-Eier auf Sauerteigbrot von Albatross mit Rucola Salat
Gegrilltes Käsesandwich 9.8
zwei Scheiben Sauerteigbrot mit Cheddar, Tomatenchutney, hausgemachten sauren Gurken, Tomaten und Rucola
Fenchel-Birne-Rote Beete Sandwich 10.0
zwei Scheiben Sauerteigbrot mit geröstetem Fenchel, frischer Birne, Rote Beete Chutney und Babyspinat
Bowl 11.5
*erhältlich Di-Fr
Beluga-Linsen, Feldsalat, gerösteter Blumenkohl, Rote-Beete-Hummus, eingelegte rote Zwiebeln, Datteln und geröstete Mandeln
mit Feta + 1.5
mit Ei + 2.0
Offenes Sauerteigsandwich 11.5
*erhältlich Sa-So
Pürée aus weißen Bohnen, grüner Spargel, marinierte weiße Bohnen, geröstete Haselnüsse und Sprossen auf einer Scheibe Sauerteigbrot
mit Ei + 2.0
SÜSS
Granola 8.5
hausgemachtes Granola mit Joghurt, Rhabarberkompott und Ahornsirup
mit Kokosjoghurt +1.0
Getoastetes Bananenbrot 8.5
eine Scheibe getoastetes Bananenbrot mit Rhabarberkompott, Mascarpone, karamellisierten Walnüssen und Ahornsirup
French Toast 13.5
French Toast aus Sauerteigbrot mit Rhabarberkompott, Mascarpone, karamellisierten Walnüssen und Ahornsirup
EXTRAS
eine Scheibe Sauerteigbrot von Albatross 1.5
pochiertes Bio-Ei 2.0
hausgemachtes Tomatenchutney 1.5
Feta 1.5
MENU (EN)
DRINKS
WARM (single/double)
Americano - / 3.0
Espresso 2.5 / 2.9
Espresso Macchiato 2.8 / 3.2
Cortado 3.5 / 3.9
Cappuccino 3.6 / 4.0
Latte 3.9 / 4.3
Flat White - / 3.9
Filter Coffee 3.0
Chai Latte 4.0
Hot Chocolate 4.2
Oatmilk 0.2
Companion Tea 3.7
COLD
Iced Coffee 3.3
Iced Latte 4.2
Iced Cappuccino 3.9
Iced Flat White 4.2
Sparkling Water 0.2 / 0.3 2.5/ 3.0
Rhubarb Spritzer 0.2 / 0.3 3.4 / 3.8
Apple Spritzer 0.2 / 0.3 3.4 / 3.8
Freshly squeezed orange juice 4.0
FOOD
SAVOURY
Toasted croissant 6.5
toasted croissant with cheddar and homemade tomato chutney
Eggs on toast 8.5
two poached eggs on a slice of sourdough with a side of rocket
Grilled cheese sandwich 9.8
two slices of sourdough with cheddar, tomato chutney, homemade pickles, tomato and rocket
Fennel, pear and beetroot sandwich 10.0
two slices of sourdough with roasted
fennel, fresh pear, beetroot chutney and babyspinach
Bowl 11.5
*available Tue-Fr
beluga lentils, lamb’s lettuce, roasted cauliflower, beetroot hummus, pickled red onions, dates and roasted almonds
extra feta + 1.5
extra egg + 2.0
Open sandwich 11.5
*available Sa-Su
white bean purée, green asparagus. marinated white beans, roasted hazelnuts and homegrown sprouts on a slice of sourdough bread
extra egg + 2.0
SWEET
Granola 8.5
homemade granola with yoghurt, rhubarb compote and maple syrup
with coconut yoghurt + 1.0
Toasted bananabread 8.5
a slice of bananabread with rhubarb compote, mascarpone, caramelized walnuts and maple syrup
French Toast 13.5
French toast made of sourdough with rhubarb compote, mascarpone, caramelized walnuts and maple syrup
EXTRAS
slice of sourdough 1.5
poached egg 2.0
homemade tomato chutney 1.5
feta 1.5